Skip to content

Een mediator in Enschede inschakelen

Mediation is een goede start om afspraken te maken voor de toekomst. Een mediator in Enschede helpt bij het maken van afspraken waar jullie allebei tevreden over zijn.
Schieding Plus_Willeke

Willeke Krieger
Advocaat Mediator Enschede

Onze hulp inschakelen?

Plan een gesprek met onze scheidingsmediator in of stel ons een vraag.

Kies voor een mediator in Enschede 

Mediation in Enschede is een goede start om afspraken te maken voor de toekomst. Een mediator helpt bij het maken van afspraken waar jullie allebei tevreden over zijn.  

Een mediator inschakelen voor mediation in Enschede 

Als je op zoek bent naar professionele hulp bij jullie scheiding in Enschede of omgeving, overweeg dan de diensten van Scheiding Plus, een ervaren mediator in Enschede. Een scheiding is vaak een emotioneel en complex proces en een deskundige mediator in Enschede kan je helpen om samen met jouw partner tot eerlijke en duurzame oplossingen te komen. Welke afspraken maken jullie bijvoorbeeld over jullie kinderen? Hebben jullie een gezamelijke hypotheek? Mediation in Enschede is een goede start om afspraken te maken voor de toekomst. Een mediator in Twente helpt bij het maken van afspraken waar jullie allebei tevreden over zijn.  

De advocaat als mediator  

Op grond van de wet moet de echtscheiding altijd nog door de rechter worden uitgesproken. Je ontkomt er dus niet aan om voor jullie echtscheiding een scheidingsadvocaat in Enschede te benaderen. Ook is je advocaat degene die met de advocaat van je ex-partner communiceert. Maar wist je dat je een advocaat ook als mediator in Enschede kunt inschakelen? Hij of zij kan bijvoorbeeld een ouderschapsplan opstellen, een kinder- en partneralimentatie berekenen of een scheiding aanvragen in Enschede. Afspraken die jullie hier samen over maken worden vastgelegd in een echtscheidingsconvenant, dat ook naar de rechtbank wordt gestuurd.  

Waarom kiezen voor dé mediator in Twente?  

De reden om voor een scheidingsmediator in Enschede te kiezen is simpel: het voorkomt dat jij en jouw ex-partner straks lijnrecht tegenover elkaar komen te staan, waardoor iemand anders dan jullie zelf belangrijke beslissingen over jullie leven moet maken. Want komen jullie er samen niet uit, dan zal een rechter beslissingen nemen over onder meer de kinder- en partneralimentatie, de verdeling van jullie vermogen en wat er met jullie huis moet gebeuren. En dat is waarschijnlijk het laatste wat je wilt.  

De rol van de notaris  

Ook de notaris speelt een rol in het mediationtraject. Hij of zij regelt namelijk de verdeling van jullie woning, alle formele zaken rond de bijbehorende financiering en het opstellen of wijzigen van testamenten. De notaris is dus onmisbaar in het proces.  

Een scheiding is vaak een emotioneel en complex proces en een deskundige mediator in Twente helpt je om samen met jouw partner tot eerlijke en duurzame oplossingen te komen tijdens het traject van jullie mediation in Enschede.  

Contact opnemen met een mediator in Enschede  

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze scheidingsmediator jullie kan helpen bij het vinden van een vreedzame en rechtvaardige oplossing voor jullie scheiding in Enschede. Wij staan klaar om naar je te luisteren en te assisteren in het streven naar een harmonieuze oplossing.