Skip to content

De werkwijze van Scheiding Plus

Elke scheiding is anders daarom kiezen wij voor een persoonlijke benadering.

Wij zijn Scheiding Plus

Wanneer je in goed overleg uit elkaar wilt gaan, maar ook wanneer je het samen niet eens kunt worden: Scheiding Plus helpt graag. Wij zijn een onafhankelijk samenwerkingsverband van Twentse advocaten, mediators, notarissen, makelaars, financieel adviseurs, hypotheekadviseurs, pensioenadviseurs, verzekeringsadviseurs, kindbehartigers en fiscalisten. Doordat wij elkaar door en door kennen en wij alle expertise op het gebied van scheiden in huis hebben, wordt jouw scheiding in goede banen geleid. Onze samenwerking heeft als voordeel dat jij altijd terug kunt vallen op onafhankelijke experts die zonder emoties naar jouw scheiding kijken.

Onze werkwijze in drie stappen

Stap 1

Wij hechten grote waarde aan deskundigheid, vakbekwaamheid, integriteit, betrouwbaarheid en transparantie. Wij starten daarom altijd met het volledig in kaart brengen van jouw persoonlijke situatie.

Stap 2

Op basis van die situatie maken wij een plan van aanpak, waarin wij de accenten op de juiste plek leggen. Je hebt contact met precies die adviseurs die jij nodig hebt. Niet meer, maar zeker ook niet minder.

Stap 3

Vervolgens leiden wij jouw scheiding in goede banen, zodat jij sneller en goed voorbereid aan jouw nieuwe toekomst kunt beginnen. Nazorg nodig? Ook dat bieden wij.