Skip to content

De tarieven van Scheiding Plus

Een scheiding heeft grote financiële gevolgen. Dan wil je niet in zee gaan met adviseurs die niet transparant zijn over hun tarieven. Door onze vaste tarieven weet je meteen welke kosten je bij ons kunt verwachten.

De tarieven van Scheiding Plus

Een scheiding heeft grote financiële gevolgen. Dan wil je niet in zee gaan met adviseurs die niet transparant zijn over hun tarieven. Door onze vaste tarieven weet je meteen welke kosten je bij ons kunt verwachten. Als er meer aandachtspunten zijn dan de gebruikelijke gevolgen van een echtscheiding, dan zullen we dit vooraf aangeven en een aangepaste offerte afgeven.

Vaste tarieven

Wat jullie scheidingstraject bij ons exact kost, hangt af van jullie persoonlijke situatie en de diensten die jullie daarbij nodig hebben. Maar waar je in ieder geval op kunt rekenen, is dat wij voor iedere dienst vaste tarieven hanteren. Ook is het goed om te weten dat een eerste kennismakingsgesprek bij ons altijd gratis en vrijblijvend is.

Meer diensten, meer korting

Voor jou en jouw ex-partner is jullie scheiding uniek. Een emotionele situatie waarin er veel nieuwe dingen op jullie afkomen en jullie (voor een laatste keer samen) veel lastige beslissingen moeten nemen. Gelukkig zijn de experts van Scheiding Plus wél gepokt en gemazeld in de wereld van scheidingen.

Neem je meerdere diensten bij ons af? Dan krijg je per dienst twee procent korting. Zo kan de totale korting oplopen tot maar liefst zestien procent. Hieronder vind je een overzicht van al onze diensten met de bijbehorende tarieven.

958_1080x720

Scheiding Plus
Advocaten & Adviseurs

053 - 3033000
Hengelosestraat 98
7514 AK ENSCHEDE

Al onze producten en diensten in één overzicht.
Ontvang tot wel 16% procent korting.

Kies geheel vrijblijvend uit onderstaande modules en je krijgt een helder inzicht in de kosten die je kunt verwachten. Kies je uit meer modules dan kan de korting aardig oplopen. Elke module levert namelijk 2% extra korting op.